Friday, July 25, 2008

Hälsningar från Portland, Oregon, USA, Världen

Har snart varit här en vecka. Time flies like banana flies. Det har varit myyycket jobb, men vi har hunnit med lite kul också.

Bor på ett verkligt snazzy hotell med 4 stjärnor i downtown Portland. Hotellets "house dog" Art sitter och väntar på oss utanför hissarna varje morgon, medans boysen nere i garaget kör fram bilen. Inte en dålig start på morgonen. Och morgonen börjar tidigt...05:30. Inte bara på grund av jetlaggen, det skall telefon konferensas med Holland med mera, med mera. Tack och lov ligger en Starbucks vägg i vägg med hotellet. Hur hade man hållit sig vaken annars?
Sen är det workshops hela dagarna igenom. Intensivt, mycket och länge. På eftermiddagen när man är så där lagomt tom i huvudet, rasar det verkligt stora kavajerna in och vill höra vad man gjort och hur det har gått. Det är ett rasande tempo, kan jag säga. Men f*n vad kul det är att jobba just nu! I love it!

Till helgen drar Jane och jag upp till Seattle. Blir sightseeing och fullkomlig vansinnes shopping. Vi har hittills hunnit med Employee Store och köpt kul grejer. Det finns bade Hurley, Converse och Cole-Haan har. Vi skall försöka hinna med en outlet utanför Portland under nästa vecka. Kommer tillbaka lagomt till nästa lördag.

Och sist men inte minst. Portland är bara inte detsamma utan dig här Malin. Jag blev så sentimental när vi satt pa 23rd och åt på Pizzacato. Jag såg Starbucks skylten längre ner för gatan...Sen åkte vi upp till Uptown för den fenomenala utsikten... Stor Kramen särskilt till dig.