Sunday, June 15, 2008

Tjejkväll med tapas-charader & 'tot ziens'

Jag är nog den siste att blogga om den rackarns trevliga tjej kvällen som gick av stapeln fredag den 13e! Vi lyckades lura i Cecilia att vi verkligen hade SATC biljetter och att man får faktiskt beställa vin på biografen och ta med det in. Bara man inte blir för sömning förstås ;o))
Kul att hon helt oanandes vandrade rakt in i överraskningen som blev både lyckad och trevlig - som alltid när dessa tjejor är samlade. Det blev både sangria och tapas så det stod härliga till. Senare under kvällen så blev vi även manade att beställa tapas via charader - jag har nu mycket utförligt visat hur man illustrerar en citron. Till nästa gång får alla öva in varsinn rätt så ser vi vad som blir serverat :o))

Förutom god mat och dryck, så skickade vi Cecilia hemåt med ett holländskt survival kit. Vi antog att hon inte kommer att sakna brödet, så vi fokuserade på lite annat smått & gott.



Och visst var hon fin som holländsk 'kona' med tulpan och allt?


Under tiden hade Holland gått och vunnit med 4-1. Det gick tillslut inte att ta miste på glädje yran med alla dessa skränande landsmän i extas. Holländarna gick man ur huse för att fira.

Visst kände vi nog alla hur vårt holländska hjärta växte lite, men vi bestämde oss snabbt för att avstå biltutning, bilskakning, blockera polispatrull på enkel riktad gata körandes mot färdriktningen, viftandes med stor flagga från för hög staty samt lyktstople klättring.

Vi formade snabbt en liten halv cirkel (integrations poäng för den) och iakttog istället spektaklet på håll. Sedan hann vi med ett snabbt barhäng innan det blev dags att säga 'tot ziens' till hemvändaren.

Cecilia, hoppas att allt går bra med hemflytten och att ni får en fin svensk sommar. Jag kommer ju upp till Sthlm titt som tätt, så nästa gång vi ses får det bli en tjej middag i Sverige. Glöm inte att höra av dig om grävlings problemet 'gets out of hand'. Jag känner ju folk med snabba metoder för sånt ;-)). Stor lycka till kram särskilt till dig och tack kram till de andra tjejerna för en trevlig kväll. Ses snart igen!